Fit Formula za sanjsko postavo po porodu

sanjska postava 02Kaj je?

Gre za online program vadbe, ki je posebej zasnovan za mamice po porodu, in sicer na način, da lahko mamica brez, da bi obiskovala fitnes center, z najino strokovno podporo pride do svoje sanjske postave. V današnjem času je pojem sanjske postave vse prevečkrat idealiziran, IG in FB slike popolnih teles žensk po porodu dobesedno obvladujejo internet, praktično vse okrog nas pa lahko najdemo »nasvete kako po porodu priti do sanjske postave«. V poplavi informacij je stranka povečini zavedena in slepo sledi določenim marketinškim prijemom, zaradi česar se odloči za treninge, ki nimajo strokovne podlage in niso prilagojeni poporodnemu obdobju, vse to pa lahko rezultira tako v poškodbah kot tudi v nezadovoljstvu z rezultati treningov. Zato mamicam po porodu v tem naprednejšem programu ponujava Fit Formulo, ki vas bo pripeljala do vaše sanjske postave. Program treningov je zasnovan tako, da je razdeljen na 3 sklope po posameznih mesecih na način, da se kompleksnost izbranih vaj in njihova intenzivnost iz meseca v mesec povečujeta. V sklopu treningov vas bova naučila pravilne tehnike izvedbe vaj za celotno telo. Ne bo torej poudarek zgolj na »zadnjici, nogah in trebuhu« kot je to praksa podobnih programov, pač bo šlo za skrbno izbrano kombinacijo vaj za različne mišične skupine, ki jih boste s treningom krepile. Telo, še posebno po porodu, je potrebno krepiti kot celoto in iz njega narediti funkcionalno celoto, ob tem pa še estetski rezultat. Tovrstni online program vadbe so preizkusile že številne najine stranke, njihovi rezultati pa so bili izvrstni. Darja je program preizkusila na sebi, in z njim dosegla perfektne rezultate, in to dvema porodoma navkljub.

sanjska postava 01

Kako poteka?

Zavedava se, da v današnjem času, ob prehitrem življenjskem tempu in vsem vsakodnevnim obveznostim, večina mladih mamic enostavno časovno ne zmore osebno obiskovati treningov, zato je najin online program vadbe prava rešitev prav za vse mamice po porodu, ki želijo v 12 tednih priti do svoje sanjske postave in so že na višji stopnji telesne pripravljenosti kot je predvidena za osnovni program po porodu. Program poteka tako, da vam Darja podrobno razloži princip treninga, nato pa gre z vami skozi posamezne vaje po posameznih sklopih, in sicer na takšen način, da bo vsaka izmed vas osvojila pravilno in varno  tehniko izvedbe posameznih vaj, kar vam bo omogočilo kakovostno izvajanje treningov kar v udobju svojega doma. 

Bo program primeren zame?

Gre za naprednejši program vadbe, ki bo mamicam po porodu omogočal izoblikovanje sanjske postave. Primeren je za vse mamice po porodu, ki bi želele nekaj več kot le osnovne vaje po porodu in ki želijo več poudarka tudi na vizualnih rezultatih. Program je razdeljen na 3 stopnje zahtevnosti, ki omogočajo optimalen napredek, saj je vsaka stopnja prilagojena stopnji pripravljenosti posameznice. V kolikor imate določene omejitve z zdravstvenega vidika, naju prosim kontaktirajte in dogovorili se bomo za individualni sestanek na brezplačni kavi, kjer bova vaš primer podrobno preučila in dogovorili se bomo kako naprej.

Bo program učinkoval tudi na meni?

Gre za skrbno načrtovan naprednejši online program za mamice po porodu, ki temelji na najinem obsežnem strokovnem znanju in praktičnih izkušnjah, program pa je preizkusilo že ogromno mamic po porodu, ki so bile nad njim navdušene. Razdeljenost programa vadbe na mesečne sklope je za mamice po porodu, ki šele lovijo pravo telesno formo, ključna pri omogočanju postopnega napredka, ki je ključen v doseganju ciljev za mamice po porodu. Zahtevnost programa bo višja z vsakim sklopom, kar predstavlja tudi dodatno motivacijo. S pomočjo programa bodo lahko mamice po porodu okrepile mišice celega telesa do te mere, da se bo vidno izboljšala funkcionalnost vašega telesa, moč, gibljivost, koordinacija, kar je morda za vas ta trenutek najbolj pomembno pa je, da bodo tudi vidni tudi vizualni rezultati treningov. Poleg krepitve mišic boste s pomočjo najinega programa vadbe tudi vidno napredovale v stopnji fizične kondicije. Da bo rezultat še optimalnejši, pa bova v okviru najine Fit Formule dajala tudi osnovne nasvete glede prehrane. Pridi, da se spoznamo in skupaj treniramo – nad rezultati boš navdušena.

Programi:

Fit Formula za sanjsko postavo po porodu

Program vključuje:

 • Garancija na zadovoljstvo mali

  strokovno zasnovan 3-mesečni program vadbe za mamice po porodu,
 • vadbo, razdeljeno po mesečnih sklopih (intenzivnost je prilagojena doseženi stopnji, kar omogoča optimalni napredek),
 • celovito strukturo vadbe (ogrevanje, dinamični razteg, glavni del vadbe in razteg),
 • 1x modifikacijo vaj za posamezno stopnjo programa (skupno 3 modifikacije),
 • program vadbe, popolnoma prilagojen telesnim specifikam mamic po porodu,
 • možnost ogleda videov kjerkoli in kadarkoli,
 • stalno strokovno podporo in svetovanje,
 • garancijo zadovoljstva: možnost zahtevati vračilo kupnine v 30 dneh od nakupa ne glede na razlog.

Naroči tukaj


Fit Formula za sanjsko postavo po porodu PLUS

Program vključuje:

 • Garancija na zadovoljstvo malistrokovno zasnovan 3-mesečni program vadbe za mamice po porodu,
 • vadbo, razdeljeno po mesečnih sklopih (intenzivnost je prilagojena doseženi stopnji, kar omogoča optimalni napredek),
 • celovito strukturo vadbe (ogrevanje, dinamični razteg, glavni del vadbe in razteg),
 • program vadbe, popolnoma prilagojen telesnim specifikam mamic po porodu,
 • 2x modifikacija vaj za posamezno stopnjo programa (skupno 6 modifikacij),
 • 1x mesečno online coaching (trening v živo) in individualno svetovanje v zvezi s posamezno stopnjo programa (skupno 3x),
 • možnost ogleda videov kjerkoli in kadarkoli,
 • stalno strokovno podporo in svetovanje,
 • garancijo zadovoljstva: možnost zahtevati vračilo kupnine v 30 dneh od nakupa ne glede na razlog.

Naroči tukaj


Osnovno prehransko svetovanje in meritve

Naroči tukaj

Cenik programov:

Program Cena  
FF za sanjsko postavo po porodu
59 EUR
FF za sanjsko postavo po porodu PLUS  99 EUR
Osnovno prehransko
svetovanje in meritve
15 EUR
                                                                                           
Naroči tukaj