Fit Formula po porodu

fitformula po porodu

Gre za online program vadbe po porodu, ki je zasnovan na način, da je 100% prilagojen mamicam, ki želijo svoje od nosečnosti in poroda utrujeno telo čimprej okrepiti in se vrniti v staro telesno formo. Zelo priporočljivo je, da z vajami po porodu pričnete čimprej po samem porodu (tudi po carskem rezu), saj je to najtrdnejši temelj, ki ga lahko zgradiš, da tvoje telo kar najhitrejše okreva. Program je razdeljen na 2 sklopa vaj, in sicer na vaje, primerne za obdobje od 0 do 8 tednov po porodu in na vaje, primerne za obdobje od 8. tedna po porodu dalje. Populacija mamic po porodu je izjemno občutljiva skupina vadečih, zaradi česar je program še posebej skrbno zasnovan. Najin koncept vadbe po porodu je namenjen krepitvi celotnega telesa, poseben poudarek pa je predvsem na notranjih stabilizatorjih trupa (m. transversus abdominis, m. multifidis, m. diafragma in mišice medeničnega dna), mišicah kolka, stegenskih mišicah, zadnjici in hrbtnih mišicah, saj le-te potrebujejo najbolj skrbno obravnavo po porodu. Cilj najinega programa vadbe po porodu je namreč telo spraviti na enako (funkcionalno in estetsko) raven kot je bilo pred porodom, saj je bilo v nosečnosti in ob porodu izpostavljeno velikim obremenitvam in spremembam.

Kako poteka?

Ker gre za online program vaj po porodu, dostop do programa lahko pridobite povsem enostavno, in sicer z oddano naročilnico. Zavedava se, da poporodno obdobje za vsako mamico predstavlja še posebej naporno obdobje. Utrujenost zaradi neprespanih noči, hormonska neravnovesja, nemotiviranost za vadbo, obveznosti z dojenčkom, ipd., so le nekateri izmed dejavnikov, ki mladim mamicam po porodu onemogočajo oziroma otežujejo vadbo v fitnes centru. Ravno zaradi tega je program zasnovan tako, da ga lahko vsaka mamica izvaja kjerkoli in kadarkoli, vse kar potrebujete je le malo motivacije in 30 minut časa, ki si ga dovolite vzeti samo zase. Sam koncept najine vadbe po porodu je zasnovan tako, da vam Darja podrobno razloži princip treninga, nauči vas izmeriti diastazo, nato pa gre z vami skozi posamezne vaje, in sicer na takšen način, da bo vsaka mamica zlahka osvojila pravilno in varno tehniko njihove izvedbe, kar ji bo omogočalo varno in pravilno vadbo kar v udobju njenega doma. V zvezi z vsako nejasnostjo v programu sva vam kadarkoli na razpolago  (tudi v živo prek skypa) in odgovorila bova na vsako vaše vprašanje. 

Bo program primeren zame?

Najin program skrbno izbranih vaj po porodu je primeren za vse mamice po porodu in je zasnovan tako, da je razdeljen na 2 sklopa oziroma poporodna obdobja, in sicer na vaje, primerne za obdobje do 8 tednov po porodu in na vaje, primerne obdobje od 8 tednov po porodu dalje. Takšna zasnova vadbe po porodu omogoča postopno krepitev posameznih mišičnih skupin glede na fazo poporodnega obdobja. Ravno zaradi tega je program tako učinkovit, saj daje bistveno boljše rezultate kot pa enoten program vaj za vse mamice po porodu, saj je zasnovan veliko bolj individualno in varno.

Bo program učinkoval tudi na meni?

Rezultati treningov so opazni pri vseh mamicah, ki vaje po porodu izvajajo po najinem programu. Mišice medeničnega dna in notranji stabilizatorji trupa so po porodu (sploh po carskem rezu, kjer pride do prereza trebušne stene) še posebej oslabljene. Kmalu po začetku izvajanja vaj po programu boste opazile, da imate bolj okrepljeno trebušno jedro, posledica pa bo manj bolečin v križu. Najin program skrbno izbranih vaj po porodu še posebno pozornost namenja krepitvi trebušnih mišic, kar posledično pomeni manj težav s hrbtenico, poudarek programa pa je tudi na krepitvi hrbtnih mišic, mišic rok in mišic ramenskega obroča, kar bo pripomoglo, da bodo lažja postala tudi vaša vsakodnevna opravila - nošenje dojenčka, dojenje v nepravilnem položaju hrbtenice in drugi nenaravni in problematični položaji, s katerimi se kot mamica soočate. S pomočjo najinega poporodnega programa vaj se bodo pokazale tudi estetske spremembe na vašem telesu, kar je v poporodnem obdobju tudi zelo pomemben cilj vsake mamice, saj je telo po porodu spremenjeno, zaradi česar potrebuje še posebno pozornost.

Programi:

Fit Formula po porodu 49,00 EUR

Program vključuje:Polish 20191113 125922060

 • skrbno izbran sklop vaj za obdobje do 8. tedna po porodu,
 • skrbno izbran sklop vaj za obdobje od 8. tedna po porodu,
 • celovito strukturo vadbe (ogrevanje, dinamični razteg, glavni del vadbe in razteg),
 • 1x modifikacijo vaj glede na napredek vadeče,
 • možnost ogleda videov kjerkoli in kadarkoli,
 • stalno strokovno podporo in svetovanje.

Naroči tukaj


Fit Formula po porodu PLUS → 89,00 EUR

Program vključuje:

 • Screenshot 20191113 124655skrbno izbran sklop vaj za obdobje do 8. tedna po porodu,
 • skrbno izbran sklop vaj za obdobje od 8. tedna po porodu,
 • celovito strukturo vadbe (ogrevanje, dinamični razteg, glavni del vadbe in razteg),
 • možnost ogleda videov kjerkoli in kadarkoli,
 • stalno strokovno podporo in svetovanje,
 • stalno spremljanje napredka,
 • 2x online coaching za posamezni del programa (trening v živo),
 • 2x modifikacija vaj za posamezno stopnjo programa (skupno 4 modifikacije),
 • 2x mesečno individualno svetovanje v zvezi s programom.

Naroči tukaj


Osnovno prehransko svetovanje in meritve  25,00 EUR

telesne meritve s pomočjo profesionalne elektromagnetne tehtnice (merjenje % telesne maščobe, vode, mišične mase)

→ analiza telesnih meritev in priporočila

→ sestava individualnega prehranskega načrta

 

Naroči tukaj