FF v nosečnosti

Darja nosecka

Kaj je?

Gre za online program vadbe za nosečnice, ki je zasnovan na način, da je 100% prilagojen specifični ciljni skupini nosečnic, ki želijo svoje telo okrepiti za prihajajoči porod in hkrati ostati v formi tudi v obdobju nosečnosti. Program je razdeljen na skrbno izbrane vaje za obdobje do 5. meseca nosečnosti in na vaje za obdobje od 5. do 9. meseca nosečnosti. Ker je nosečniška populacija še posebno občutljiva skupina vadečih, je program vaj skrbno premišljen in povsem prilagojen specifikam nosečnic. Poseben poudarek programa je na vajah za krepitev notranjih stabilizatorjev trupa (m. transversus abdominis, m. multifidis, m. diafragma in mišice medeničnega dna), mišic kolka, zadnjice in hrbtnih mišic. Navedene mišice morajo ohraniti moč in prožnost ter funkcionalnost, da so lažje kos velikemu telesnemu naporu kot je porod. Program vključuje vaje za nosečnice, ki omogočajo krepitev pri porodu najbolj aktivnih mišic, hkrati pa vključuje tudi vaje za okrepitev celotnega telesa, eden izmed ciljev vadbe po programu pa je tudi ohranjanje potrebne kondicije za prihajajoči porod, kar rezultira v bistveno lažjem porodu kot sicer.

Kako poteka?

Ker gre za online program vadbe za nosečnice, dostop do programa pridobite povsem enostavno, in sicer z oddano naročilnico. Zavedava se, da v današnjem času, ob prehitrem življenjskem tempu in vsakodnevnim obveznostim, mnogi enostavno časovno ne najdejo časa, da bi osebno obiskovali treninge, zato je najin online program vaj za nosečnice prava rešitev prav za vse, ki želijo aktivno in zdravo nosečnost. Program poteka tako, da vam Darja podrobno razloži princip treninga, nauči vas, kako se izmeri diastaza, nato pa gre z vami skozi posamezne vaje, in sicer na takšen način, da bo vsaka nosečnica lahko osvojila pravilno tehniko izvedbe posameznih vaj, kar ji bo omogočalo pravilno in varno izvedbo vaj kar v udobju svojega doma. V zvezi z vsako nejasnostjo v programu sva vam kadarkoli na razpolago (tudi v živo preko skypa) in odgovorila bova na vsako vaše vprašanje. 

Bo program primeren zame?

Program izbranih vaj za nosečnice je primeren za vse zdrave nosečnice, razen tistih, ki imajo s strani ginekologa diagnosticirano rizično nosečnost, v kateri športna aktivnost ni dovoljena oziroma imajo kakršnokoli drugo zdravstveno težavo, ki ne dovoljuje športne aktivnosti.

Bo program učinkoval tudi na meni?

Najin program vadbe za nosečnice je zasnovan tako, da so rezultati treningov opazni pri vseh nosečnicah, ki vadijo po njem. Že kmalu po začetku izvajanja programa boste lahko začutile, da ste s pomočjo vaj okrepili trup ter da so bolečine v predelu križa (ki so zelo pogosta nevšečnost nosečih žensk) preteklost, za kar je zaslužna krepitev notranjih stabilizatorjev trupa. Prav tako vam bo vse večji nosečniški trebušček povzročal manj težav kot sicer, saj program izbranih vaj za nosečnice daje pomemben poudarek tudi vajam za hrbtne mišice, ki so zaradi teže nosečniškega trebuščka, ki telo »sili« naprej, še posebno pomembne. Na ta način se boste izognile težavam s hrbtenico tako v pozni nosečnosti kot tudi v poporodnem obdobju. Prav tako se bo z izvajanjem najinega programa vadbe za nosečnice opazno izboljšala tudi vaša fizična kondicija, ki sicer z naraščajočo nosečnostjo kar hitro upada, predvsem zaradi povečanega volumna krvi v telesu nosečnice. Vsekakor zlata vredna naložba!

Programi:

Fit Formula v nosečnosti

Garancija na zadovoljstvo maliProgram vključuje:

 • vadbo za obdobje do 5. meseca nosečnosti,
 • vadbo za obdobje od 5. meseca nosečnosti,
 • celovito strukturo vadbe (ogrevanje, dinamični razteg, glavni del vadbe in razteg),
 • članstvo v zaprti FB skupini Fit Formula,
 • kupon za 10% popust v spletni trgovini,
 • možnost ogleda videov kjerkoli in kadarkoli,
 • stalno strokovno podporo in svetovanje,
 • garancijo zadovoljstva: možnost zahtevati vračilo kupnine v 30 dneh od nakupa ne glede na razlog.

Naroči tukaj


Fit Formula v nosečnosti PLUS

Program vključuje:

 • Garancija na zadovoljstvo malivadbo za obdobje do 5. meseca nosečnosti,
 • vadbo za obdobje od 5. meseca nosečnosti,
 • celovito strukturo vadbe (ogrevanje, dinamični razteg, glavni del vadbe in razteg),
 • članstvo v zaprti FB skupini Fit Formula,
 • 1 uro brezplačnega strokovnega svetovanja v zvezi s programom,
 • kupon za 10% popust v spletni trgovini,
 • možnost ogleda videov kjerkoli in kadarkoli,
 • stalno strokovno podporo in svetovanje,
 • garancijo zadovoljstva: možnost zahtevati vračilo kupnine v 30 dneh od nakupa ne glede na razlog.

Naroči tukaj


Osnovno prehransko svetovanje in meritve

Naroči tukaj

Cenik programov:

Program Cena  
Fit Formula v nosečnosti 49 EUR (59 EUR)
Fit Formula v nosečnosti PLUS 59 EUR (69 EUR)
Osnovno prehransko
svetovanje in meritve
15 EUR (25 EUR)
                                                                                   
Naroči tukaj