Fit Formula "v 12 tednih do sanjske postave"

sanjska postava 02Kaj je?

Gre za online program vadbe, ki je zasnovan na način, da lahko stranka brez, da bi obiskovala fitnes center, z najino strokovno podporo pride do svoje sanjske postave. V današnjem času je pojem sanjske postave vse prevečkrat idealiziran, IG in FB slike popolnih teles obvladujejo internet, praktično vse okrog nas pa lahko najdemo »nasvete kako priti do sanjske postave«. V poplavi informacij je stranka povečini zavedena in slepo sledi določenim marketinškim prijemom, zaradi česar se odloči za treninge, ki nimajo strokovne podlage in niso prilagojeni posamezniku, vse to pa lahko rezultira tako v poškodbah kot tudi v nezadovoljstvu z rezultati treningov. Zato vam v tem programu ponujava Fit Formulo, ki vas bo pripeljala do vaše sanjske postave. Program treningov je zasnovan tako, da je razdeljen na 3 sklope po posameznih mesecih na način, da se kompleksnost izbranih vaj in njihova intenzivnost iz meseca v mesec povečujeta. V sklopu treningov vas bova naučila pravilne tehnike izvedbe vaj za celotno telo. Ne bo torej poudarek zgolj na »zadnjici, nogah in trebuhu« kot je to praksa podobnih programov, pač bo šlo za skrbno izbrano kombinacijo vaj za različne mišične skupine, ki jih boste s treningom krepile. Telo je potrebno krepiti kot celoto in iz njega narediti funkcionalno celoto, ob tem pa še estetski rezultat. Tovrstni online program vadbe so preizkusile že številne najine stranke, njihovi rezultati pa so bili izvrstni. Darja je program preizkusila na sebi, in z njim dosegla perfektne rezultate, in to dvema porodoma navkljub.

sanjska postava 01

Kako poteka?

Zavedava se, da v današnjem času, ob prehitrem življenjskem tempu in vsem vsakodnevnim obveznostim, mnogi enostavno časovno ne zmorejo osebno obiskovati treningov, zato je najin online program vadbe prava rešitev prav za vse pripadnice ženskega spola, ki želijo v 12 tednih priti do svoje sanjske postave. Program poteka tako, da vam Darja podrobno razloži princip treninga, nato pa gre z vami skozi posamezne vaje po posameznih sklopih, in sicer na takšen način, da bo vsaka izmed vas osvojila pravilno in varno  tehniko izvedbe posameznih vaj, kar vam bo omogočilo kakovostno izvajanje treningov kar v udobju svojega doma. V zvezi z vsako nejasnostjo v programu sva vam kadarkoli na razpolago  (tudi v živo prek skypa) in odgovorila bova na vsako vaše vprašanje. 

Bo program primeren zame?

Najin program vadbe, ki bo izoblikoval tvojo sanjsko postavo, je primeren za vse zdrave pripadnice ženskega spola. V kolikor imate določene omejitve z zdravstvenega vidika, naju prosim kontaktirajte in dogovorili se bomo za individualni sestanek na brezplačni kavi, kjer bova vaš primer podrobno preučila in dogovorili se bomo kako naprej.

Bo program učinkoval tudi na meni?

Gre za skrbno načrtovan online program osebnega trenerstva, ki temelji na najinem obsežnem strokovnem znanju in praktičnih izkušnjah, rezultati takšnega principa vadbe pa govorijo oziroma bodo govorili sami zase. Ravno zaradi tega, ker je program razdeljen na mesečne sklope, vam bo omogočal treninge, ki bodo temeljili na pravilni in varni izvedbi vaj, ki daje najboljše rezultate. Razdeljenost programa vadbe na mesečne sklope je ključna pri omogočanju postopnega napredka, ki je ključen v doseganju ciljev za stranke. Zahtevnost programa bo višja z vsakim sklopom, kar predstavlja tudi dodatno motivacijo za stranke. S pomočjo programa boste okrepile mišice celega telesa do te mere, da se bo vidno izboljšala funkcionalnost vašega telesa, moč, gibljivost, koordinacija, kar je morda za vas ta trenutek najbolj pomembno pa je, da bodo tudi vidni tudi vizualni rezultati treningov. Poleg krepitve mišic boste s pomočjo najinega programa vadbe tudi vidno napredovala v stopnji fizične kondicije. Da bo rezultat še optimalnejši, pa bova v okviru najine Fit Formule dajala tudi osnovne nasvete glede prehrane. Pridi, da se spoznamo in skupaj treniramo – nad rezultati boš navdušena.

Programi:

Fit Formula v 12 tednih do sanjske postave

Program vključuje:

 • Garancija na zadovoljstvo mali

  strokovno zasnovan 3-mesečni program vadbe,
 • vadbo, razdeljeno po mesečnih sklopih,
 • vadbo, katere intenzivnost je prilagojena doseženi stopnji, kar omogoča optimalni napredek,
 • celovito strukturo vadbe (ogrevanje, dinamični razteg, glavni del vadbe in razteg),
 • članstvo v zaprti FB skupini Fit Formula,
 • kupon za 10% popust v spletni trgovini,
 • možnost ogleda videov kjerkoli in kadarkoli,
 • stalno strokovno podporo in svetovanje,
 • garancijo zadovoljstva: možnost zahtevati vračilo kupnine v 30 dneh od nakupa ne glede na razlog.

Naroči tukaj


Fit Formula v 12 tednih do sanjske postave PLUS

Program vključuje:

 • Garancija na zadovoljstvo malistrokovno zasnovan 3-mesečni program vadbe,
 • vadbo, razdeljeno po mesečnih sklopih,
 • vadbo, katere intenzivnost je prilagojena doseženi stopnji, kar omogoča optimalni napredek,
 • celovito strukturo vadbe (ogrevanje, dinamični razteg, glavni del vadbe in razteg),
 • članstvo v zaprti FB skupini Fit Formula,
 • 1 uro brezplačnega strokovnega svetovanja v zvezi s programom,
 • kupon za 10% popust v spletni trgovini,
 • možnost ogleda videov kjerkoli in kadarkoli,
 • stalno strokovno podporo in svetovanje,
 • garancijo zadovoljstva: možnost zahtevati vračilo kupnine v 30 dneh od nakupa ne glede na razlog.

Naroči tukaj


Osnovno prehransko svetovanje in meritve

Naroči tukaj

Cenik programov:

Program Cena  
FF v 12 tednih do sanjske postave 69 EUR (89 EUR)
FF v 12 tednih do sanjske postave PLUS  79 EUR (109 EUR)
Osnovno prehransko
svetovanje in meritve
15 EUR (25 EUR)
                                                                                           
Naroči tukaj